The Oldtimers Guitar Crew fleurt KVG – paasfeest op

Gitaar vrijdag DSCN4344

Oosterzele, 04/03/2018 –  Voor een memorabel paasfeest is iedereen wel te vinden. Zeker de leden en sympathisanten van KVG Oosterzele. Het jaarlijks paasfeest vindt dit jaar plaats op zondag 25 maart in het Gemeenschapscentrum De Kluize Scheldewindeke. (R 17).

Wie zin heeft in vrolijk paasfeest moet richting GC De Kluize, Sportstraat 3. Een plechtige eucharistieviering, palmwijding, een feestmaal (aspergeroomsoep, varkenswangetjes met frietjes, garnituur, dessertbord, koffie), optreden The Oldtimers Guitar Crew, zijn de ingredi ënten. Gezellig samenzijn vormt de rode draad door het paasfeest.

Muziek 60 — 70 — 80

In oktober 2013 start een nieuwe band: The Oldtimers Guitar Crew. De leden van de groep ontdekken op latere leeftijd de liefde voor het gitaarspelen. Ze volgden gitaarlessen voor senioren. Een tiental besloot om samen verder te musiceren en op te treden. ‘Oldtimers’ goed gekozen, de leeftijd schommelt tussen de 59 en 67 jaar. Een leuke hobby en vriendschap zijn de bindmiddelen die deze verrassende en krasse muziekgroep samenhoud. Leef je uit op de muziek van de sixties, seventies, eighties.

Praktisch

Deelnemen kost 25 euro, leden met een beperking betalen 20 euro. Inschrijven voor 20 maart is noodzakelijk en kan via de bestuursleden en bij Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98,  juliette.meuleman@telenet.be,   Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91,  hubert.vandesype@gordianus.com. Je kan ook storten op rekeningnummer BE33 890-5440551-46 KVG Oosterzele, met vermelding van Paasfeest, naam, aantal personen.

Reporter 17.