Klim-Op Bavegem organiseert  “Open deuren” voor toekomstige peuters

Bavegem opendeur

Sint-Lievens-Houtem, 05/03/2018 –  Op zondag 25 maart van 10.30 u. tot 12.00 u. zet basisschool Klim-Op de kleuterklassen open. Alle peuters die volgend schooljaar kunnen instappen worden uitgenodigd om kennis te maken met de school.

Juf Carine en juf Tessa verwelkomen kandidaat-nieuwe peuters en hun ouders in de klas. Zo ontdekken ouders en    peuters hoe het eraan toe gaat in het klasje van de jongste kleuters. De aanwezige ouders kunnen ook kennismaken met de overige klassen van de school tijdens een de opendeurdag. De school zorgt voor een aperitiefje. Tijdens de opendeurdag kunnen kleuters al worden ingeschreven voor elke instapdag van het schooljaar 2018-2019.    “Voor ons is het belangrijk dat de kinderen tijdig zijn ingeschreven,” weet directeur Jo Dedeurwaerder. “Zo kunnen we zeker ‘een stoeltje’ voor iedereen voorzien. Als we tijdig zicht hebben op het aantal ingeschreven kinderen, kunnen we beter organiseren en op die manier kan de school het zo comfortabel mogelijk maken voor zowel kinderen als leerkrachten. We willen immers overvolle klassen vermijden. Inschrijven kan al één jaar vooraf.”

Inschrijven?

Om in te schrijven kan je contact opnemen met de school op het nummer 09 362 98 03 of met directeur Jo Dedeurwaerder op het nummer 0477 41 87 54.

Herman De Knijf, Foto: VBS – Bavegem.

unnamed