Voordracht Michael Portzky, psycholoog en auteur

Veerkracht.jpg

Oosterzele, 08/03/2018 –  Dankzij Okra Academie Oosterzele kan je op donderdag 22 maart 2018 om 14 u 30 in Bib Oosterzele, Stationsstraat 13 in Scheldewindeke komen luisteren naar de heel boeiende voordracht ‘Veerkracht. Onze natuurlijke weerstand tegen een leven vol stress’ met Michael Portzky. (R 17)

Steeds meer zien we zorgwekkende cijfers verschijnen over de gevolgen van stress. Wat heeft er toch voor gezorgd dat onze van nature positieve stressreacties nu zulke nefaste gevolgen hebben? Is iedereen even kwetsbaar? En wat zijn nu de gevolgen van stress voor lichaam en geest?   Kan je jouw eigen veerkracht meten en is er een manier om die te doen groeien?  Michael Portzky, psycholoog en auteur, schreef een boek over het onderwerp en ontwikkelt een concreet actieplan voor wie schade veroorzaakt door stress wil herstellen.

De toegang bedraagt 5 euro voor OKRA en BIB-leden en 6 euro voor niet-leden.

Reporter 17.