De KetnetBand opent Zomerkermis Scheldewindeke

img_88201

7 maart 2018. De Windeekse Groenbuiken organiseren deze zomer voor de elfde  maal hun Zomerkermis op het Marktplein van Scheldewindeke. ‘De voorbereidingen zijn volop aan de gang, er wordt opnieuw keihard gewerkt aan een mooie kermisaffiche. Meer nieuws volgt. Toch willen we nu reeds een eerste tip van de sluier lichten.  Het feestweekend gaat van start op vrijdag 29 juni 2018.    De  KetnetBand  trekt de Zomerkermis op gang’, glimt voorzitter Filip Michiels. (R 17).

De KetnetBand is de live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land! Al 15 jaar toeren ze door Vlaanderen en zetten ze elke zaal of plein op zijn kop.  Door de Ketnet-kijkertjes verkozen tot ‘Beste Band van 2015’ tijdens het Gala Van de Gouden K’s.  Ze doen iedereen meezingen met de bekende liedjes van Samson, K3, Ghostrockers en de Partykids.

Wie zijn ze?

Charlotte (Ketnet-wrapper), Sien (Ketnet-wrapper), Maureen (Helden), Matthew (Ghost Rockers) & Giovanni Kemper (Nachtwacht & Ketnet Musical) maken er samen met hun muzikanten een onvervalst Ketnet feest van.  De toegang voor dit optreden op het Marktplein van Scheldewindeke is volledig GRATIS.  De Windeekse Groenbuiken hopen de schoolgaande jeugd en jeugdbewegingen warm te maken om zo in elk geval de kermis én de grote vakantie op een fantastische manier in te zetten.

De Windeekse GroenbuikenZes dagen lang geldt alleen de wet van Kermis Windeke. Scheldewindeke heeft met de Windeekse Groenbuiken ronduit een schitterend kermiscomit é. En zie, Filip Michiels (voorzitter en geestelijke vader van Windeke kermis ), Anneleen Devlaminck (penningmeester), Annelies Parent, Hilde Vanden Bulcke, Christina Bergmans, Filip Vermeiren, Rita De Loore, Ruben De Gusseme, Anneken Colpaert en Vanessa Moreels, willen je ook in de elfde editie van Kermis Windeke meesleuren in een resem feestactiviteiten. Noteer alvast, van vrijdag 29 juni tot en met woensdag 4 juli 2018 barst Kermis Windeke in alle hevigheid los. Het aanbod zal opnieuw groot zijn.                                                                                                                                                                                                                

Meer info?

Website:  www.groenbuiken.be

E-mail:  groenbuiken@gmail.com

Reporter 17