Nieuwe bewoners voor de Stationsstraat 32… en ze zijn Reuze!

Reuzespelplezier (6)

Zottegem, 14/03/2018 – Het openingsweekend van de nieuwe winkel van ReuzeSpelPlezier in de Stationsstraat is achter de rug. Hoog tijd om deze nieuwkomer eens onder de loep te nemen.

“We blijven uiteraard een spellenwinkel”, is zaakvoerder Ruben Soetens duidelijk over het concept van de nieuwe winkel in de Stationsstraat. “Wel profileren we ons meer dan vroeger als een speelcaf é. Je kan hier dus zeker ook gewoon iets komen drinken en hoeft dus niet per se een spel te komen spelen.  We hebben bewust gekozen voor de bieren van de Hoevebrouwers omdat we best wel trots mogen zijn op de bieren van eigen bodem. Ook onze limonades van Mirabel zijn Zottegems.”

Tijdens het openingsweekend werd er bij Reuzelspelplezier uiteraard veel  gespeeld. “Vrijdag organiseerden we ons tweede ReuzeSpelPlezier Open Othello tornooi, in samenwerking met de  Belgian Othello Association. We mochten 12 deelnemers verwelkomen.  Zaterdagavond was er dan onze eerste spelavond in de nieuwe winkel. Met Itali ë als centraal thema, dit om het feit dat we nu pizza’s serveren onder de aandacht te brengen.  Zondag ging het er iets gemoedelijker aan toe en kwamen veel nieuwsgierigen eens binnenkijken en een koffie of thee drinken.”

“Ik kan tevreden terugblikken”, besluit Ruben. “En bij deze wil ik mijn vrouw Silke Porrez bedanken voor alle steun en hulp die ze me geeft. Want zonder haar zou mijn winkel maar een boeltje zijn.” 🙂

Praktisch

Adres:  Stationsstraat 32, 9620 Zottegem

Contact:  info@reuzespelplezier.be – 0477/32.34.01

Facebookpagina

Website

Nieuwe openingsuren: woe — don: 10u — 18u en     vrij — zat : 10u — 22u

Andere activiteiten  

  • Iedere derde donderdag van de maand is kaartersavond
  • Derde zondag is speelzondag van 10u tot 18u
  • Iedere maand een Officieel Magic event
  • Iedere maand een thema spellen avond
X