Paaseieren rapen in Oosterzele

DDL oosterzele paaseieren rapen (2)

Oosterzele, 14/03/2018 – In Paasweekend kan je met de kinderen bij verschillende Oosterzeelse verenigingen paaseieren rapen. Wij zetten ze even op een rij.

KWB Oosterzele

Bij de kwb Oosterzele kan je laten inschrijven voor het eieren rapen, dit gebeuren gaat door aan het geboortebos lange broucke op zaterdag 31 maart om 14 u, per kind betaal je 2€. Kinderen van 3 tot 8 jaar inschrijven via mail: kwbostresela@gmail.com of tel: 09/362 84 05 ten laatste op 24 maart.

Landskouter voor het goede doel bij De Bruycker

Op Paaszaterdag 31 maart, zal het paaseieren regenen in Landskouter. Vanaf 15 uur is ieder die het wil welkom bij champetter Daniël De Bruycker op de Rooberg. Om 15u30 kunnen de kinderen in gezelschap van onze paashaas op zoek naar de paaseieren. Uiteraard is er voor een natje en een droogje gezorgd want er zullen pannenkoeken zijn en diverse dranken aan democratische prijzen. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel. Het MFC Sint Lodewijk, instelling voor jonge mensen met een fysieke beperking in Wetteren – Kwatrecht zal de centen goed kunnen gebruiken. Om organisatorische redenen wordt gevraagd om telefonisch in te schrijven bij Daniël De Bruycker op het nummer 09 362 56 10 of een e-mail naar: wim@de-vis.be

Landelijke gilde Scheldewindeke paaseieren worp

In Scheldewindeke kan je te recht voor een Paaseieren worp op Paasmaandag 2 april om 14u30 in het bedrijf van Calle plant langemunte 75A.  Prijs: € 2,50 / kind (2-12 jaar) Inclusief paaseieren / drankje / pannenkoek, randanimatie: springkasteel & schminkstand, ouders welkom in de bar! Inschrijven tegen 23 maart via lg.scheldewindeke@gmail.com

Landelijke gilde Balegem paaseieren rapen

Op paasmaandag kan je ook terecht in de stokerij van Damme te Balegem daar begin het om 15 u. info@stokerijvandamme.be

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X