Lagere scholen van Sint-Lievens-Houtem planten een nieuw bos

Bomen planten in Sint-Lievens-Houtem

Sint-Lievens-Houtem, 17/03/2018 – De lagere scholen van Sint-Lievens-Houtem en de bewoners van Huize Vander Schueren en het Agentschap voor Natuur en Bos waren present voor een boomplantactie in de wijk  Cotthem in Sint-Lievens-Houtem.

In de loop van donderdag 15 maart  kwamen meer dan 450 kinderen van de Vrije Basisschool Klim-Op, de Gemeenteschool De Zonnevlier, de Basisschool Hofkouter  en de Vrije Basisschool Sint-Lievens Instituut bomen planten. Het beoogde doel was om meer dan 10.000 nieuwe bomen en struiken te planten. Natuurpunt Houtem voorziet in een aandenken en een drankje voor de kinderen.

Herman De Knijf – foto’s L.A.M.P.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X