Lucienne en Dani ël samen meer dan een eeuw lid van Open VLD

image1

Oosterzele, 18/03/2018 –  Op het jaarlijks statutair banket van de Open Vld afdelingen Gavere, Melle, Merelbeke en Oosterzele werden vrijdag twee Oosterzeelse liberalen gehuldigd die samen meer dan een eeuw steunend lid zijn van de afdeling.

Lucienne Uytterhaegen is lid sinds 1964, is voormalig kandidaat bij de provinciale verkiezingen, gewezen medewerkster van senator Jean Pede en nog steeds meewerkend lid achter de schermen als echtgenote van ere-kantonnaal voorzitter Aurel Kielemoes. Lucienne is woonachtig in Balegem. De tweede gehuldigde is Dani ël De Bruycker. Hij is 50 jaar lid van de partij, een gewezen campagnemedewerker die zich vandaag nog steeds inzet bij verschillende mooie initiatieven in ‘zijn’ Landskouter. Open Vld Oosterzele vond het passend deze 2 leden in de bloemetjes te zetten en overhandigde hen een ere-medaille van de partij.

Reporter 17.

Op de foto de gehuldigde met een afvaardiging van het Open Vld-bestuur Oosterzele