Gek of geniaal?

-kabelbrug

Algemeen, 22/03/2018 –  Humoristen hebben het veelal over het leuke land Belgi ë waar er altijd iets te beleven valt. Rottend vlees in de handel en een overbodige aankoop van 15 miljard euro voor straaljagers.

Gelukkig kunnen we nog relativeren en zijn er nog komieken zoals Geubels, anders gingen we er al lang onderdoor.  Na de televisiereeks Taboe van komiek Philippe Geubels waar bij elke aflevering een kabelbaan werd in beeld gebracht, doken plots lumineuze idee ën op van politici in Antwerpen en Gent. Kabelbanen met cabines dat zou de oplossing zijn voor de verkeersdrukte. Misschien een idee voor de verlichte geesten in Antwerpen en Gent om eens naar het Spaanse Bilbao te gaan. Er is daar niet alleen het vermaarde Guggenheim Museum aan de stroom.  Even verder richting zee, werd jaren terug over de brede stroom een kabelbaan geïnstalleerd. Wanneer komen Gent en Antwerpen aan de beurt om wagens, fietsers en voetgangers door de lucht te laten zweven ?

Freddy De Schuiteneer.