ZMPO Oosterzele blij met erkenning

SDL oosterzele mpoz etentje (2)

Oosterzele, 24/03/2018 – De kopstukken van de Zonale Misdrijfpreventie Organisatie (ZMPO) blikken tevreden terug op het eetfestijn dat op zondag 18 maart georganiseerd werd in feestzaal De Steenput in Balegem. ZMPO rolde voor de 23 ste keer de rode loper uit. (R 17, foto DDL).

ZMPO, dat werd opgericht in 1992, koos ook op de 23ste editie voor een hedendaagse laagdrempelige formule met een eetfestijn tegen een democratische prijs. Met warme beenhesp en kalkoengebraad met groenten, frietjes, lekkere sausen kwam iedereen ruimschoots aan zijn trekken. Men serveerde de gerechten op een vriendelijke manier. Voor een zacht prijsje en een prima kwaliteit. Het was voor alle deelnemers een gezellig dagje uit. Leuk om op een zondagnamiddag in aangenaam gezelschap te kunnen genieten van een verzorgd eetfestijn. Prima. ‘We zijn blij met de ruime respons, de erkenning, de waardering van veel Oosterzelenaars en sympathisanten uit de naburige gemeenten, het wordt beschouwd als een steun in de rug om de organisatie van ZMPO in de fusiegemeente onverdroten voort te zetten. Hartelijk dank aan alle deelnemers die we in feestzaal De Steenput mochten begroeten’, klinkt het bij ZMPO Oosterzele. Het eetfestijn van ZMPO heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd.

Noteer alvast

Op zaterdag 7 april kan je dankzij ZMPO aan sporthal De Kluize in Scheldewindeke GRATIS je fiets laten registreren. Info: Andr é Thienpont, 0476 / 50 66 49, Adrien De Vrieze, 0479 / 41 12 35, Gaston Bombeke, 0478 / 21 98 75.

Reporter 17, foto’s S. De Lobelle.