Wie is de Mol? De Beiaard weet het!

De Mol

De Mol, 26/03/2018 –  Het is niet gemakkelijk, die maandagochtend na de wissel naar het zomeruur de werkvloer betreden. Zeker als de complottheorie ën de nacht voordien tot het heksenuur in jouw hoofd spookten. Zeker als elke collega bij de eerste kop koffie zijn theorie ten berde brengt en je in dat vermoeide brein moet graven naar wat je nu effectief gezien hebt de avond voordien.

Wie is De Mol? Wij weten het!

Maar voor we onze briljante visie en tevens vroegtijdige ontknoping van deze schitterende reeks met jullie delen willen wij de wilde theorie ën die circuleren op het wereldwijde web met jullie overlopen.

Steve is De Mol. Want:

Bij de Wie ben ik?- proef zijn twee van de te vinden namen paMeLla andersOn én dOnaLd truMp. De letters M O L komen voor in deze namen. Behalve bij Steve, die krijgt de naam Jean-Marie Pfaff toegewezen. Maar deze legendarische keeper heeft dan wel de bijnaam eL syMpaticO. Dit is wel heel toevallig zo gekozen door de makers? Ook vermeldde Gilles dat “de mol in ons midden zit” in deze aflevering en Steve zat letterlijk in het midden bij deze proef.

Pieter, de priester is De Mol. Want:

Dit bizarre filmpje is terug te vinden op YouTube met onze priester in de hoofdrol.

Op het einde vraagt hij: “Wie ben ik?” De Mol?

H éél bizar, het lijkt alsof dat is opgenomen in dat graf waar ze worden begraven in de eerste aflevering!

Joke is De Mol. Want:

Het valt op dat Joke zegt dat ze altijd en overal 6 minuten te laat is… 6 minuten, 6de seizoen van De Mol?

Pasale is De Mol. Want:

De te schrappen letters in het basketbalspel verwijzen naar RAT. Rat in de Chinese dierenriem komt om de twaalf jaar voor.   Wie geboren is tussen februari 1972 en 1973 is een WATER-RAT en is dus nu 45.   Pascale is 45 en marine officier.

Jeffrey is De Mol. Want:

In de eerste aflevering zegt Gilles “een van hen is een saboteur”, waarop de camera zich richt op Jeffrey.   Later in de aflevering als ze samen aan tafel zitten zegt Gilles “maar een van jullie is de mol”, waarbij de camera zich richt naar Lloyd, maar naast hem zit opnieuw Jeffrey.

Maar laat jullie niet vangen, al deze bovenstaande theorie ën zijn uiteraard nonsens want WIJ bij De Beiaard weten ZEKER wie de Mol is.

Lloyd is De Mol. De ENIGE ECHTE MOL. Want:

Ons buikgevoel zegt dat en hij koos het zwarte Mollenboekje. Voilla. Zo simpel kan De Mol oplossen zijn.

Denk mee en laat het ons weten!

Wij ontvangen graag jullie theorie ën. Wie is volgens jullie De Mol is en waarom? Reageer op onze Facebookpagina onder de link van dit artikel en deel uw wijze speurskills met het De Beiaard publiek.

Veel speurplezier!

X