‘De Mestosillicafobisten’ winnen quiz Oudercomit é Trapstraat Sint-Barbaracollege

TRKW18-25

Zottegem, 26/03/2018 – De 6e trapkwist van het oudercomit é afdeling Trapstraat werd gewonnen door  ‘De Mestosillicafobisten’ .

24 ploegen hadden zich ingeschreven voor de quiz die zoals wel vaker een zeer spannend verloop kende. Tot halfweg de quiz was het verschil tussen de leider (De zatte Zorro’s 112,5 ptn)) en de 10e in de tussenstand (De loze kwissertjes 102,5 ptn) amper 10 punten. Blijkbaar was het eerste deel van de quiz makkelijker dan het 2e, want in de 5 laatste rondes werd er beduidend minder gescoord door alle ploegen. Uiteindelijk besliste de laatste ronde ‘Uitsmijter’ wie de winnaar werd. ‘De Mestosillicafobisten’ haalden het met 170 ptn voor ‘Pinten boven punten‘ met 167 ptn en ‘De zatte Zorro’s‘ met 166,5 ptn.

X