Gemeente Sint-Lievens-Houtem levert eerste “omgevingsvergunning” af

27164375_art

Sint-Lievens-Houtem, 26/03/2018 –  Op 22 maart 2018 heeft het college van burgemeester en schepenen van Sint-Lievens-Houtem de eerste omgevingsvergunning afgeleverd.  Net als 10 jaar geleden waarbij Sint-Lievens-Houtem de zevende gemeente van Oost-Vlaanderen was die ontvoogd werd, is onze gemeente ook een van de eerste gemeenten van Vlaanderen die een omgevingsvergunning aflevert.

De eerste omgevingsvergunning betreft het aanpassen van de woning van familie De Visscher uit Bavegem. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige vergunning, de verkavelingsvergunning en de milieuvergunning. De vergunning wordt volledig digitaal ingediend bij één loket, nl. het omgevingsloket. Of voor uw project een vergunning nodig is, kan u nagaan bij de technische dienst van de gemeente via T 053 60 72 48 of  ro@sint-lievens-houtem.be.  Is er een omgevingsvergunning nodig maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen? Maak een afspraak met de technische dienst en de medewerkers helpen u graag verder.

Herman De Knijf, foto  L.A.M.P.

X