Jobbeurs in Zottegem

fff

Zottegem, 29/03/2018 – Op vrijdag 20 april is er een jobbeurs in vormingscentrum De Schakel in de Musselystraat. Voor werkzoekenden en ook voor werknemers en studenten.

Afspraak van 14u00 tot 18u00 in de Musselystraat 26. De toegang is gratis.

De Zottegemse jobbeurs brengt je in contact met werkgevers, opleidingscentra en loopbaancentra

Op deze jobbeurs kan je op één en dezelfde plaats al je contacten leggen die je op weg kunnen helpen naar een job of opleiding. Niet het saaie gedoe om een ganse dag voor je computer plaats te nemen, vacatures te bekijken en via mail te solliciteren. Maar een plaats die jou mogelijkheden biedt om actief op zoek te gaan naar een job. Je kan er polsen naar de mogelijkheden die de standhouders jou kunnen bieden. Je kan er je vaardigheden in de kijker zetten tijdens een gesprek zodat je echt kansen maakt op een job. De Zottegemse jobbeurs heeft zowel een aanbod naar werknemers, werklozen als studenten.

Aanbod voor werkzoekenden

Voor werkzoekenden zijn de vele standhouders die je een job kunnen aanbieden zeer interessant. Neem tijdens dit gesprek een actieve houding aan en bereid je vooral voor op het gesprek. Gewapend met een sterk CV maak je meer kans een sterke indruk na te laten bij de werkgever of een standhouder die jou in contact kan brengen met een potenti ële werkgever. Naast een aanbod aan jobs wordt er op de beurs ook een aanbod aan opleidingen voorgesteld. Diverse consulenten kunnen je rondleiden in hun opleidingsaanbod. Het volgen van een opleiding kan immers de eerste stap zijn naar de weg die jou leidt naar een vaste job.

Aanbod voor werknemers

Ook voor werknemers is er een aanbod op de beurs. Overweeg je als werknemer de overstap te maken naar een nieuwe job dan kan je net als anderen op de beurs solliciteren naar een nieuwe job.

Op de beurs zijn ook loopbaancentra aanwezig. Zij kunnen je helpen om je competenties en kwaliteiten te leren benutten bij kans op promotie of functiewijziging. Bij hen kan je ook terecht wanneer je uitgeblust raakt of kampt met een burnout. Door hun ondersteuning kan je de draad weer op nemen en je loopbaan verder uitbouwen.

Aanbod voor studenten

Werkgevers zijn ook op zoek naar studenten of scholieren om in het weekend of tijdens de vakantieperiode te werken met een studentenovereenkomst. Standhouders rekruteren op de jobbeurs studenten en scholieren om als werkkracht ingezet te worden. Nog geen vakantiejob of studentenwerk gevonden? Stel nu je kandidatuur op de jobbeurs en verdien zo een centje bij. Wist je dat de meeste jongeren reeds een studentenwerk mogen aanvatten vanaf leeftijd 15 jaar. Breng zeker je CV mee zodat je hem kan overhandigen aan de verschillende standhouders. Er wordt op de beurs ook voorzien in informatie voor jobstudenten. Met deze informatie kom je perfect te weten welke invloed een studentenwerk kan hebben op belastingen, kinderbijslag , hoeveel of hoelang je mag werken…

Zoals ieder jaar neemt de infobalie een centrale plaats in op de beurs. Zij kunnen je gericht doorverwijzen naar standhouders, je in contact brengen met een consulent om je CV te laten nakijken. Kortom, met al je vragen kan je bij hen terecht. Hopelijk mogen wij je ook verwelkomen op deze job-, opleiding en loopbaanbegeleidingbeurs.

X