Veel sympathie voor ‘Kerstvrienden Oosterzele’

DDL scheldewindeke kerstmarkt etentje(2)

Oosterzele, 29/03/2018 – Veel sympathisanten zochten in feestzaal De Watermolen in Balegem het eetfestijn op van de ‘Kerstvrienden Oosterzele’. De zaal zat op zaterdag 24 en zondag 25 maart tweemaal afgeladen vol. Van een succes gesproken. Chapeau voor Véronique Coens, Patrick Van Damme, Stefan Hutse, Majolie Bogaert, Katrien Van Der Velpen en Dominique Maerten, die op 8 en 9  december 2018 vast besloten zijn om opnieuw een kerstmarkt te organiseren op het marktplein van Scheldewindeke. (R 17, foto Véro)

‘We mogen heel tevreden terug blikken, we kregen veel lof voor onze zelfgemaakte vol au vent en  stoofvlees. A volonté. We hoorden niets dan lovende woorden. Iedereen vond het super lekker’, klinkt het bij Véronique Coens, één van de drijvende krachten van het ‘Kerstvriendencomité’. Iedereen nam in zaal De Watermolen ruim de tijd om bij te praten en vriendschappen te (her)smeden. Zo ook  Wilfried Coussement  (89) en Jules De Corte (93), twee jeugdvrienden van vroeger die elkaar na zoveel jaren terug zagen op het eetfestijn van de Kerstvrienden. Veel tafelplezier. Ze hadden veel te vertellen. Met veel verfijning werden de deelnemers verrast met een eetfestijn op hoog niveau. Een goede keuken tegen een democratische prijs.

Eetfestijn werd mooi succes

Het ‘Kerstvrienden’-team heeft samen met familie en vrienden zich hard afgesloofd om van het eetfestijn een succes te maken. ‘s Morgens vroeg al aan de kookpotten, twee dagen aan één stuk, en of de specialleke’s van de Kerstvrienden smaakten: stoofvlees en vol au vent a volonté, wat wil een mens nog meer? Een algemeen gevoel van welbehagen hing in de Watermolen. Een relaxte sfeer. Vrolijkheid. Iedereen had smakelijk, royaal en feestelijk gegeten en gedronken, en daar was iedereen per slot van rekening voor gekomen. De Kerstvrienden organiseerden ook een tombola. Veel sympathisanten toonden een groot hart en steunden de Kerstvrienden, die  van de vierde editie van de openluchtkerstmarkt iets heel bijzonders willen maken.

Het comité was opgetogen met de ruime respons, tot groot genoegen van de Kerstvrienden Oosterzele tekenden ook de Kerstman en politici present, de waardering  wordt beschouwd als een steun in de rug om de organisatie van de kerstmarkt onverdroten voort te zetten. Het comité dankt speciaal alle deelnemers aan het eetfestijn en de tombola. De inzet en het enthousiasme van de ‘Kerstvrienden Oosterzele’ worden in de fusiegemeente Oosterzele erg gewaardeerd. Het is elke keer keihard werken, maar telkens staat iedereen opnieuw paraat. Noteer alvast, in oktober vindt de herfstbarbecue plaats en kruis nu al aan in uw agenda: openluchtkerstmarkt op Marktplein Scheldewindeke op 8 en 9 december 2018. Wie zich als deelnemer aan de Kerstmarkt wil inschrijven kan dit nu al doen bij veronique.coens@telenet.be of contacteer Véronique Coens, 0498/ 22 06 55.

De sfeerfoto’s kan je bekijken op onderstaande Facebookpagina:

https://www.facebook.com/kerstvriendenOosterzele/ .

Reporter 17,  foto’s Véro

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X