Zottegemnaar die liefdesrivaal neerstak vrij onder strikte voorwaarden. Aanklacht verzwaard naar poging tot moord

Breekmes

Zottegem, 30/03/2018 – De 41-jarige Zottegemnaar die eind vorige maand zijn liefdesrivaal neerstak in een koffiebar in de Stationsstraat in Zottegem, werd gisteren vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

De feiten speelden zich af op zaterdag 24 februari. Toen de verdachte zijn vrouw samen zag met het slachtoffer  in de koffiebar sloegen zijn stoppen door en ging hij het slachtoffer te lijf met een breekmes. Het slachtoffer, een 55-jarige man uit Oudenaarde, liep hierbij verschillende steek- en snijwonden op, maar mocht nog dezelfde dag het ziekenhuis verlaten. Het was de onderzoeksrechter die gisteren besliste over de vrijlating van de verdachte onder strikte voorwaarden. In de loop van het onderzoek werd de aanklacht verzwaard tot poging tot moord.

Bron Het Nieuwsblad – Lees meer via onderstaande link

Man die liefdesrivaal neerstak in koffiebar wordt aangeklaagd voor poging moord

X