Diamanten bruiloft voor Jeanette en Remi

DDL merelbeke diamanten brl vermeulen remi en van der beken jeannette (21).jpg

Merelbeke, 05/04/2018 – Jeanette Van Der Beken en Remi Vermeulen huwden op 12 april 1958 in Merelbeke.

Om hun 60ste huwelijksverjaardag te vieren werden ze ontvangen in de raadszaal van het stadhuis. Jeanette en Remi hebben een zoon (Christiaaan) en een dochter (Marianne). Zij zorgden op hun beurt voor drie kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.  Remi werkte eerst als wever in een Ledebergse weverij en daarna als grafmaker op de plantsoendienst van Gent. Vroeger speelde Remi met de duiven en ging hij graag gaan fietsen. Jeannette bleef huisvrouw en nam de zorg voor kinderen en kleinkinderen voor haar rekening. Tussendoor vond je haar vaak in de groententuin.

Danny De Lobelle.  

DDL merelbeke diamanten brl vermeulen remi en van der beken jeannette (20)