Gouden bruiloft voor Yvette en Daniel

DDL merelbeke gouden brl de vetter daniel en cnudde yvette (2)

Merelbeke, 06/04/2018 – Daniel De Vetter en Yvette Cnudde werden ontvangen in de raadszaal voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.

Ze huwden op 30 maart 1968 in Gent en hebben een dochter Sally en twee kleinkinderen. Daniel was werkzaam bij De Post in Gent. Eerst aan het Zuid en dan in de centrumpost. Daarna ging hij er werken op de pensioendienst. Hij is een fervent tennisser en houdt ook van tuineieren, koken en wandelen met Yvette. Zij was eer eerst als postbode Gent zuid en centrum daarna binnen dienst tot pensioen. Is een vervende tennisser ook tuinieren, koken en wandelen met echtgenoot. Yvette was kleermaakster en werkte in een Gentse klerenwinkel. Daarnaast nam ze het huishouden en de zorg voor de kinderen voor haar rekening.

Danny De Lobelle.  

DDL merelbeke gouden brl de vetter daniel en cnudde yvette (3)