Weekje verlof… om te werken! PS Versterking op komst en welkom

30176323_10215654387255707_577807440_o

Beiaard-nieuws! Na een nieuws-luwe week last de redactie een nieuws-arme periode in. Tijdelijk voor alle duidelijkheid! En niet om te luieren en te lekkeren, maar om te werken… Aan een nieuwe site!

Een weekje, een paar weken… Tot de nieuwe site klaar is, zal je op De Beiaard Online niet veel meer dan de essentie lezen. Stilstaan is achteruitgaan, daarom dus. We zijn nu al benieuwd naar jullie reacties. Trouwens… onze redactie werd de voorbije weken versterkt met enkele nieuwe redactieleden. Zij zullen van zich laten horen op de nieuwe site. Benieuwd? Super! En weet trouwens dat er altijd plaats is voor schrijvers, fotografen, zotskappen, lievelingen, jonge en oude honden en dies meer bij de Beiaard-redactie. Wij zullen jullie omarmen, liefhebben en vertroetelen. Twijfel dus niet en stap mee in het nieuwste Beiaard-leven. Mail ons! beiaardkrant@gmail.com.