Video: Diefstal opgelost met behulp van Faroek

Na de uitzending van het VTM-programma Faroek gisterenavond werden twee verdachten van een grote diefstal in een optiekzaak in Melle geïdentificeerd.

De diefstal vond plaats op 5 maart, om 20u15. Twee mannen braken in langs de achterzijde van de optiekzaak, gelegen op het gemeenteplein in Melle. Ze stalen meer dan honderd dure brillen. Goed voor duizenden euro’s. Een getuige waarschuwde tijdens de inbraak de politie, maar de daders konden ontkomen. Ze herkende de twee daders op een bewakingsvideo.  Naar aanleiding van een opsporingsbericht in het programma Faroek gisterenavond, konden de twee verdachten geïdentificeerd worden.  

Bekijk via deze link het video-fragment van de Faroek-aflevering gisterenavond. Vanaf nog 11 minuten en 33 seconden te spelen.