Oosterzeelse wandelclub trekt naar Sint – Lievens – Houtem


Vaak is een wandeling net wat je nodig hebt om je hoofd leeg te maken: de 31 ste Lentetocht in Sint — Lievens — Houtem is op maandag 21 mei 2018 (Pinkstermaandag) de ideale route voor allen die willen genieten van een innemend landschap én houden van een stevige wandeling.

Tussen 7 u en 15 u mag je het parcours op eigen tempo afleggen.
Wil je absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan ben je in Sint — Lievens — Houtem aan het goede adres. De regio Sint — Lievens — Houtem heeft alles in huis om je een heerlijke wandeling in de natuur te bezorgen. Altijd weer ontdekken. De 6, 10, 14, 18, 21 , 24 of 30 km lange wandeltocht biedt heel wat mogelijkheden. Aan u de keuze. Nieuwe horizonten verschijnen. Kom genieten van het landelijk karakter aan de poort van de Vlaamse Ardennen. Liefhebbers van natuur en cultuur komen volop aan hun trekken. De tocht trekt doorheen Sint — Lievens — Houtem, Letterhoutem, Oombergen, Hillegem. Veel sites herbergen onverwachte schoonheid. De tocht slingert langs Heiland, Houtembos, Kottembeek, Kousmakersbeekvallei,   Hoekje, Tienpondsmolen, Bockstaele, Kousmakersbeek, Oombergenbos, Hoeksken, Espenhoek, Dries, Cotthembos.
Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een wisselende en boeiende wandeling te maken. Wandelen in de aanloop naar de Vlaamse Ardennen daarin moet iedere wandelaar zijn gading vinden. Bewonder de mooie landschappen en de vele panorama’s. Na de tocht wenkt het verpozend Parochiecentrum Sint — Micha ëlkring, Kloosterstraat in Sint — Lievens — Houtem.
 Stap mee
Stap op 21 mei mee. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in de startplaats, Sint — Micha ëlkring, Kloosterstraat, Sint — Lievens — Houtem. Het maakt niet uit of je een gelegenheidswandelaar bent of een gedreven wandelfanaat. De wandelaars krijgen de kans om te genieten van een piekfijne barbecue in een afzonderlijke zaal tegen een wel erg democratische prijs. Een absolute aanrader. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.                 Reporter 17
X