20ste Kasseifeesten in Zegelsem op 16 september 2018

Op zondag 16 september heeft de 20ste editie plaats van de Kasseifeesten in het dorpje Zegelsem. Zegelsem is o.m. gekend met zijn lange kasseistrook, de Haaghoek die de verbinding vormt tussen Horebeke en Zegelsem. Momenteel is men druk bezig met het uitschrijven van het programma. Uiteraard vormt de rode draad in dit succesverhaal: de grote rommelmarkt die gekend is tot alle windhoeken van Vlaanderen, de wandeltocht, optredens, expositie enz….de ruggengraat van deze feesten. Eind augustus pakken de organisatoren al uit met een filmvoorstelling in het bos en de expositie in de kerk wordt reeds een week voor de feesten plechtig geopend. Kortom Zegelsem zal tot ver buiten de gemeentegrenzen van Brakel in de picture staan.De organisatie is in handen van Gezinsbond in de rand en de Randstappers.

Rommelmarkt

De inschrijvingen voor de rommelmarkt lopen goed binnen en mensen die zich willen inschrijven kunnen dit via onderstaande link . Info kasseifeestenzegelsem@hotmail.be — 0495 34 51 73

Link — rubriek formulier invullen https://inderandgezinsbond.wordpress.com/2018/02/20/20ste-kasseifeesten-op-16-september-2018/

X