Jodelaar uit Oosterzele betrokken bij moord?

Bij de moord zondagavond in Oudenburg zou een man uit Oosterzele betrokken zijn, een bekende jodelaar. Volgens Het Laatste Nieuws was hij zelfs mededader. Het Nieuwsblad nuanceert zijn betrokkenheid. Zo zou het kunnen dat de man uit Oosterzele enkel chauffeur van dienst was, zonder weet te hebben van de moordplannen.

Gisteren stond Bredene in rep en roer toen de vermoedelijke dader (uit Oostende) van de moord zich daar verschanst had op een appartementsgebouw. Hij zwaaide er met een pistool en gooide gasflessen naar beneden. Later op de dag kwam de melding dat er een tweede betrokkene bij de moord werd opgepakt in Melle, een bekende jodelaar uit Oosterzele. Het slachtoffer van de moord was de ex-partner van de man die zich op het appartementsgebouw verschanste en zich nadien overgaf aan de politie. Nog volgens het Laatste Nieuws zouden de vrouw en haar drie kinderen zondagnacht ook misbruikt zijn. De kinderen werden nadien vastgebonden op een stoel en werden ongedeerd bevrijd. De twee vermoedelijke daders kenden elkaar van gemeenschappelijke optredens, zo waren ze naar verluidt nog samen te zien in het VTM-programma  Belgium’s got talent. Volgens Het Nieuwsblad is er nog geen uitsluitsel over de rol van de man uit Oosterzele. Zo zou het kunnen dat hij in plaats van mededader enkel chauffeur speelde, en geen weet hebben gehad van de plannen van zijn vriend.

Bron Het Laatste Nieuws/ Het Nieuwsblad – Afbeelding is illustratief

Lees meer via onderstaande link

Wraak op stiefkinderen met wie het niet klikte: kinderen moeten toekijken hoe clown en jodelaar hun mama doden

“Nu ben ik geen cliniclown meer, maar een crimi-clown”: dolgedraaide Kevin (31) doodt ex en verschanst zich urenlang gewapend op dak

X