Rij sparren en trampoline in de fik in Zwalm

Deze nacht ontstond er brand in de tuin van een woning die is gelegen langs Moldergem nr.13 in St.-Denijs-Boekel.

Grootmoeder Eliane Van Caekenberge vond dat het zo klaar was rond 4 uur en zag een rij sparren in de fik staan. Ze verwittigde de zoon nl. Jano Reyns en de brandweer. Jano nam zelf het initiatief om te beginnen blussen met een tuinslang in afwachting van de komst van de Brakelse brandweer. Naast een rij sparren werd eveneens de trampoline volledig verwoest door het vuur. “Gelukkig was het vuur niet overgslagen naar een aanpalende berging waar  een mazouttank staat opgeborgen. Hoe het vuur is kunnen ontstaan blijft een raadsel.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X