Veel goede muziek en nog gratis ook


Tijdens de Sinksenkermis laten diverse bands, zangers, zangeressen en deejays Oosterzele bruisen van het leven. Ze mogen met een onstilbare podiumhonger en muziekdrift kermis-vierend Oosterzele op stelten zetten. (R 17, foto’s DDL).

Ook op de editie 2018 kunnen de muziekliefhebbers zes dagen uit de bol gaan. Wie de voorbije jaren op Sinksenkermis was, zal er maar al te graag opnieuw bij de zinderende feesten zijn. Veel goede muziek en nog gratis ook. We zetten graag alle events voor de muziekliefhebbers op een rijtje. Maak uw keuze.
Vrijdag 18 mei
Nineties Party met DJ Kennth (taverne ‘t Molenhof, 21 u).
Zaterdag 19 mei:
Concert Con Animo   en instaporkest (Feesttent, Dorp, 18 u).
Zondag 20 mei
Beau4 ( groot podium Dorp, 17 u).
Rondgang Streetband De Toapegeraapte Mobiel (Dorp, caf és, 18 u).
Niet van Hier (groot podium, 18 u 30).
Diverse bands met La Chouffe (KSA lokaal, 20 u).
Houston’s Problem (Groot podium, 20 u 30).
Quitny (Evora, 20 u 30).
DJ Jo Van Artevelde (tent & cavabar, 20 u 45).
De Toapegeraapte (groot podium, 22 u 45)
Ambiance met DJ (caf é The Pub, 23 u).
Afterparty met DJ (Taverne Evora, 23 u 15).
Afterparty DJ Jo Van Artevelde (tent Con Animo, 00 u 30).
Maandag 21 mei:
2 Play Live (kermisreceptie, in en aan tent Con Animo, 11 u — 15 u).
Danny Brendo (tent, 15 u 15)
DJ Cocksken (Taverne ‘t Molenhof, 17 u).
Bal Populair met balorkest Vocation (tent, 18 u 15).
Kurt Burgelman ‘Bieze Baaze’ (Caf é The Pub, 20 u 30).
Madame Zaza en afterparty (Taverne Evora, 21 u).
Dinsdag 22 mei:
Schlagerzangers Marcoff & Marc Tompson (Groot podium, 17 u 15).
Rondgang Die Verdammte Spielerei (19 u)
De Helaasheid der Zingen (groot podium, 19 u 30).
Fifties Fever (groot podium, 22 u).
DJ’s in caf és (22 u 15).
Zoals je ziet, Sinksenkermis wordt bevolkt door veel begiftigde bands, zangers, zangeressen en performers. Veel talent op het podium. Een mooi voorbeeld daarvan is onder andere ‘Houston’s Problem’, finalist The Voice van Vlaanderen. Houston’s Problem is Dries De Vleminck (zang), Dieter Guldemont (zang & gitaar), Timmy Segers (gitaar), Rudger De Zwaef (bas) en Steven De Rocker (drums). De band werd winnaar van Zennetoer, Minirock Rockrally en Stockwood Rockrally. Steven De Rocker : ‘Dieter en Dries hadden vooraf niet de bedoeling om samen mee te doen aan The Voice. Het was enkel Dieter die zich had ingeschreven. Voor de eerste uitzending (de blind auditions) vindt er al een eerste editie plaats, waar beslist wordt of je in de eerste ronde mag aantreden. Dieter was op het afgesproken tijdstip ziek en heeft Dries op zijn auditie afgestuurd. Zijn auditie werd zeer gesmaakt en er werd een nieuwe afspraak met Dieter geregeld. Zo hebben ze in hetzelfde seizoen aangetreden. Met succes. The Voice van Vlaanderen heeft de band uiteraard geen windeieren gelegd. Eind dit jaar duiken ze de studio in en willen ze een vervolg breien aan een fantastisch jaar.             Reporter 17
X