Vandalen slaan hun ‘zoveelste’ slag in Brakel

Wie heeft deze nacht iets gehoord of gezien in de Molenhoekstraat? Er hebben deze nacht enkele rotzakken onze auto zwaar toegetakeld en nog 2 andere auto’s van onze buren! Hun poten moesten afvallen!

Nai-post ni Cindy Van De Vyver noong Linggo, Mayo 20, 2018

Voor de zoveelste maal hebben vandalen vorig weekend toegeslagen in Brakel. Verschillende auto’s werden beschadigd maar ook bushokjes blijven een doelwit.
Zo werd o.m. de wagen van Cindy Van De Vijver in de Molenhoekstraat die op een boogscheut van het mijnwerkerspad stond zwaar beschadigd. Wellicht werden de diepe krassen er ingetrokken met een schroevendraaier. De wagen is niet meer omnium verzekerd dus dit gaat heel veel geld kosten aldus Cindy.

Bushokjes
Bushokjes zijn eveneens een geviseerd doelwit van vandalen. Er werden al heel wat bushokjes vernield in Brakel. De kosten lopen in de tienduizenden euro’s. Deze keer werd in de Heinestraat een bushokje vernield. De vernieling van bushokjes is al maanden aan de gang en wellicht gebruikt men hiervoor een luchtdrukpistool

De politie is er mee bezig

De politie kan en wil weinig kwijt over het onderzoek. Het gaat hier om een gerechtelijke materie.
Commissaris Delphine Schelpe van de lokale politie vraagt alertheid van de burgers. “Wie iets verdacht ziet moet dit zo snel mogelijk melden aan de politie. Hoe vlugger we kunnen tussenkomen hoe meer de kans om deze zaken op te lossen.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X