Karolien De Roose kandidaat voor N-VA Ninove


N-VA Ninove maakt bekend dat Karolien De Roose kandidaat zal zijn op de N-VA lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Karolien De Roose:  “Eerlijk gezegd heb ik best wel eventjes de tijd genomen om na te denken of ik de stap naar een politiek engagement zou zetten.   Het volstaat voor mij echter niet om vast te stellen wat er verkeerd loopt, hoe de stad verfranst en hoe de leegstand toeneemt.   We moeten er echt iets aan doen.
De ploeg van N-VA Ninove, met haar sterk programma dat deze pijnpunten wil aanpakken, was dan ook een vanzelfsprekende keuze.  Vooral de aantrekkelijkheid en toegankelijkheid van onze handelskern is voor mij een prioriteit.   Daarnaast is het aanmoedigen van nieuwkomers om zo snel mogelijk Nederlands te leren een kernpunt.   Enkel op die wijze kunnen ze volwaardig deelnemen aan onze samenleving.   Verder wil ik ook zorgen dat de nodige aandacht gaat naar onze ouderen en mensen met een beperking.  Er is meer dan ooit nood aan een degelijke ondersteuning van de mantel- en thuiszorg.”.

Karolien De Roose, die met haar man Johan en dochter Emma in Pollare woont, was meer dan vijfentwintig jaar medebestuurder van het familiebedrijf De Roose te Okegem.

N-VA lijsttrekker  Joost Arents:  “Met Karolien vervoegt een sterke vrouw met een uitgesproken mening onze rangen.   We zijn blij dat zij met haar ervaring als onderneemster mee wil werken om samen met onze gehele ploeg de nodige verandering te brengen in de Ninoofse politiek.”