Op de vlucht geslagen inbreker gevat

Een inbreker die zondag op heterdaad betrapt werd tijdens een inbraak in Melle werd na een achtervolging gevat door de politie.

Zondagnamiddag werd de politie van PZ Regio Rhode & Schelde opgeroepen nav verdachte handelingen in Park ter Linden in Melle. Er zou daar een inbreker betrapt geweest zijn en hij zou gevlucht zijn. Dezelfde man zou ook nog op een paar andere plaatsen in Melle gezien zijn.  De politie kon de verdachte aantreffen in een tuinhuisje in de Koningin Fabiolalaan in Melle. Hij werd gearresteerd. Het betreft een 22-jarige man uit Sint-Jans-Molenbeek.

De man wordt verdacht van een woninginbraak in de Jules Vitslaan in Melle en twee pogingen tot inbraak in de Klein-Begijnhofstraat en Park ter Linden in Melle.  Op de verdachte werd een deel van de buit van de woninginbraak in de Jules Vitslaan aangetroffen.  De man werd vandaag op vordering van het parket voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent die besliste hem aan te houden.

Illustratieve afbeelding