Voor Zottegem gaat samen met sp.a naar de verkiezingen

Voor Zottegem en SP.A Zottegem hebben zopas bekendgemaakt dat ze samen naar de verkiezingen gaan.

“Na onze bekendmaking kregen we van heel wat Zottegemnaren zeer positieve reacties over onze voorstellen en ons project”, klink het bij Louie Van Rijselberge van Voor Zottegem. “Velen konden zich vinden in onze voorstellen en daarbij kwam ook meermaals de vraag of we deze actief in de praktijk willen brengen en willen verwezenlijkt zien. Door deze positieve reacties en aanmoedigingen begon het bij ons natuurlijk te kriebelen om onze voorstellen zelf in de praktijk om te zetten.”

“Blijkbaar was ook sp.a Zottegem onder de indruk van onze voorstellen en campagne, want na de bekendmaking namen ze contact met ons op. Ook zij konden zich erg vinden in ons project en ze nodigden ons uit voor een gesprek. Hierbij boden ze aan om als partner aan de gemeenteraadsverkiezingen deel te nemen en onze voorstellen in het verkiezingsprogramma op te nemen. Als 5 jonge Zottegemenaren met een heleboel goesting om Zottegem te verbeteren, was onze keuze snel gemaakt.  De schepenen van sp.a bewezen de voorbije jaren immers dat ze veel dingen doen en hierdoor al veel verandering in Zottegem hebben gebracht. En dat was een belangrijke reden om het partnerschap aan te gaan. 

De groep kondigt bij deze aan, dat ze zullen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, in partnerschap met sp.a.

“We nemen deel aan de verkiezingen met de lijst sp.a – Voor Zottegem. Van onze groep zullen Kenny Verbanck en Louie Van Rijsselberge zich ook verkiesbaar stellen op de gezamenlijke lijst. Wat begon als een plezant idee tussen vrienden, is uitgegroeid tot een zeer positief partnerschap met een progressieve partij, waarbij we onze eigen voorstellen in een verkiezingsprogramma kunnen gieten en ze hopelijk ook kunnen uitvoeren vanaf 2019.

Voor Zottegem gaat deze samenwerking aan met veel vertrouwen en goesting, maar blijft natuurlijk een onafhankelijk project en wil dit ook bewaren. “Met ons project willen we de vinger aan de pols houden en naast onze eigen voorstellen ook vooral ten rade gaan bij de inwoners van onze stad. De komende maanden zullen we dan ook op stap gaan om meningen, voorstellen en ideeën van de Zottegemenaar te verzamelen en er vervolgens ook iets mee te doen in ons programma. We bundelen bij deze dus onze krachten met sp.a en gaan samen voor een progressief en positief Zottegem.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X