Primeur: Prettig gestoorde Rock Zottegem TV!

Voor haar 25ste editie pakt Rock Zottegem uit met Rock Zottegem TV, met in de hoofdrol twee prettig gestoorde ‘foute’ festivalgangers.

Het gaat om een reeks van filmpjes die het wel en wee van Toon en Len tonen. “Ze gingen al op pad samen met cameraman Tuur in het Zottegemse om onschuldige voorbijgangers te interviewen, keurden het festivalterrein, peilden in het Zottegemse rusthuis naar de rockkennis van de Zottegemse rusthuisbewoners en zullen ook tijdens het festival op pad gaan”, laat organisator Kurt De Loor weten. “De filmpjes van zullen de komende dagen en weken te bekijken zijn op de sociale media van het festival. De tijd dat festivals enkel gingen over muziek is voorbij. De festivalgangers willen een avontuur beleven, een totaalbelevenis, Rock Zottegem TV kadert daar perfect in.”

Praktisch

Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 29, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Wie Lost Frequencies, The Offspring, Kaiser Chiefs, Lil’ Kleine, Coely, De Kreuners of Clouseau aan het werk wil zien kan nog steeds terecht op de website www.rockzottegem.be voor tickets. De ticketverkoop verloopt naar verluidt zeer goed, snel zijn is dus de boodschap!