Feestcomité Hemelveerdegem met een hart voor kinderen.

Penningmeester Erwin Speltdoorn, bestuurslid Luc Van Den Abeele en voorzitter Claudine De Cubber

Traditiegetrouw deelde het feestcomité Hemelveerdegem tijdens Kermis Sesjans ritjes op draaimolen en autoscooter uit aan de kinderen van Hemelveerdegem en het gemeenteschooltje ’t Kapoentje.

Daar het aantal hierin geïnteresseerde kinderen (of ouders?) de laatste jaren steeds afnam werd er verleden jaar beslist om jaarlijks op kermismaandag ook enkele leefgroepjes van GKC Den Boomgaard uit Sint Maria Lierde naar de kermis uit te nodigen.

GKC Den Boomgaard …

is een Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning gevestigd te Sint Maria Lierde. Het biedt verscheidene vormen van hulp bij problemen in de opvoeding. Telkens staat het samenleven van ouder(s) en kind(eren) centraal. Een CKG richt zich tot gezinnen met kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Kermis Sesjans

Op kermismaandag nodigde het feestcomité de kleintjes van leefgroep Echo uit voor een onvergetelijk dagje op de kermis. Het feestcomité financierde o.a. de ritjes op de draaimolen, het eendjesvissen en (met een opvoedster als bestuurder ) de ritjes op de autoscooter.

Na deze namiddag dolle pret werd de kleintjes nog een reuze pak friet met een heerlijke frikandel aangeboden.

Voor de kindjes, waarvan er sommigen voor de allereerste maal op een kermis kwamen, werd het waarlijk een onvergetelijke dag.

Een hart voor kinderen.

Dat niet enkel het kermiscomité een hart voor kinderen heeft werd ook nog maar eens daadwerkelijk bewezen door de mevrouw van het ballenkraam. Enkel voor de gelukkige gezichtjes en de vreugdekreten van de kleintjes stelde zij haar kraam volledig gratis open. Respect.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X