Garage Vanderhaeghen schenkt auto aan vzw De Bolster

 

Garage Vanderhaeghen is een Renault-garage gesitueerd in Zwalm. Isabel Sprangers (de teamverantwoordelijke van het buitenhuis in Zingem) en Jean-Marie De Visscher (medewerker technische dienst vzw De Bolster Zwalm), kennen garagist Nico Vanderhaeghen persoonlijk aangezien ze allemaal lid zijn van de wielerclub WTC Wielervrienden Ysebaert in Munkzwalm. Tijdens een fietstocht van deze wielerclub hoorde Nico dat het personeel van Zingem veel vervoer dient te verzorgen met eigen vervoer. Hierdoor is het moeilijker voor het personeel om met de fiets naar het werk te gaan. Nico heeft in het verleden reeds schenkingen gedaan aan verschillende goede doelen, en ditmaal schenkt hij een Renault Clio voor huis Zingem!

Nico Vanderhaeghen en Cindy Demeyer zijn samen op dinsdag 26 juni 2018 langs geweest bij het buitenhuis Zingem om de auto te overhandigen. De cli ënten en medewerkers van huis Zingem waren alvast zeer enthousiast. Wij danken garage Vanderhaeghen van harte met deze mooie schenking!