Ruiterommegang in Rozebeke op 15 juli

Op zondag 15 juli 2018 vindt de paardenommegang plaats in Rozebeke. Traditiegetrouw is dit op de tweede zondag na 2 juli.

De paardenwijding zelf is voorzien om 15 u. Daarna vertrekken de ruiters voor hun tocht doorheen Zwalm.

In de tussentijd (van 15.30 tot ongeveer 17 u.) barst met de covergroep ‘De Bie & de imkers’ het muzikale feest los op het Rozebekeplein, dit jaar zal dit ter hoogte van Bakkerij Pede doorgaan. Onder begeleiding van de Zwalmfanfare FV verwelkomen we de ruiters om 17 u. terug op het Rozebekeplein voor de ommegang rond de kerk. Nieuwsgierig? Kom op dit volksfeest langs voor een hapje en een drankje, een dansje, de paarden en ruiters te bewonderen, of gewoon een babbel met de buren!

Meer info over het programma en de politiemaatregelen vind je via www.zwalm.be of kan je vragen bij de Cultuurdienst (055 48 05 88 – cultuur@zwalm.be) of bij de verantwoordelijke van de ruiters Antoine De Clercq (055 31 06 38).