Doodgestoken twintiger gevonden in ondergelopen kelder

Bron Google Street View

5 Juli 2018 – Asper –  Deze week werd het levenloze lichaam van een 24-jarige man aangetroffen in de kelder van een woning aan de Stationstraat in Asper. De twintiger bleek neergestoken te zijn en alles wijst op een afrekening in het drugsmilieu.

Het slachtoffer is van Surinaamse afkomst. Zijn adoptieouders wonen in Brakel en maakten zich ongerust nadat ze al dagen niets hadden vernomen van hun zoon. De politie ging op onderzoek richting de officieuze verblijfplaats van de man en trof daar zijn lichaam aan.

Van de offici ële bewoner van het pand was geen spoor, ook al stond zijn auto voor de deur geparkeerd. Speurders lieten daarop de met water volgelopen kelder leegpompen. Daar troffen ze de twintiger dood aan. De man lag met zijn gezicht tegen de grond en bleek om het leven te zijn gebracht door messteken in de rug. Stalen van het water zijn naar het labo gebracht.

Het parket is een onderzoek gestart om de omstandigheden van de moord te bestuderen. Ook het opsporingsonderzoek naar de dader(s) van de misdaad draait op volle toeren. Alles wijst erop dat de jonge twintiger het slachtoffer is geworden van een afrekening binnen het drugsmilieu. In het huis aan de Stationsstraat troffen de speurders een cannabisplantage aan, waarvan de planten al waren geteeld.  

Bron HLN :  https://m.hln.be/regio/gavere/doodgestoken-twintiger-gevonden-in-ondergelopen-kelder~a7e24935/