Defensie organiseert luchtdopen tijdens Dance-D-Vision!

De Belgische Luchtmacht en Dance-D-Vision slaan de handen in elkaar voor een serie luchtdopen tijdens het populaire festival in Zottegem.

Defensie is op zoek naar gemotiveerde jongens en meisjes om de toekomstige opdrachten effici ënt te kunnen uitvoeren. Daarom zoeken we opportuniteiten om zelf naar de jongeren toe te gaan om hen warm te maken voor een loopbaan bij de Luchtmacht.

De samenwerking tussen Dance-D-Vision en de Belgische Luchtmacht is een win-win engagement. Jongeren die een (combi)ticket voor Dance D-Vision 2018 gekocht hebben, kwamen in aanmerking om een luchtdoop te winnen. Dit geeft een speciaal cachet aan het festival en is voor Defensie een ideale opportuniteit in het kader van rekrutering gezien de aanwezigheid van veel jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud.   Anderzijds maakt de Luchtmacht publiciteit door de vermelding van “Belgian Air Force” op de toegangsarmbandjes.

De luchtdopen gaan door op vrijdag 3 augustus 2018 om 19.15. De A109 helikopter zal om 18.15 landen en ten laatste om 20.45 de locatie verlaten. Er zullen 4 doopvluchten van ongeveer 15 minuten doorgaan, telkens met 4 passagiers aan boord.

Meer info over het festival zelf:  www.dance-d-vision.be

Foto’s met dank aan SWD Photography