Fusieploeg KFC Voorde-Appelterre verliest in de eerste ronde van de Crocky Cup

 ©SoRi - Mathieu Voet KFC Appelterre-Voorde (Rood/Groen)
©SoRi – Mathieu Voet KFC Appelterre-Voorde (Rood/Groen)

De thuisploeg zat nochtans in het begin goed in wedstrijd, na twaalf minuten zette de nieuwkomer Mathieu Voet K.V.V. Zelzate op achterstand. Pas tien minuten later kon Van Buyten (K.V.V. Zelzate) scoren vanop de stip. Op het halfuur moest doelman Robin Cleyman weer een tegendoelpunt incasseren. Drie minuten later kon De smet de gelijkmaker scoren en ze gingen de rust in met 2-2.

Na de rust kon Voorde-Appelterre gelijke tred houden met Zelzate maar moesten toch in de 78ste minuut een tegendoelpunt incasseren. Zo verloor de nieuwe fusieploeg hun eerste wedstrijd en mogen ze de Crocky Cup reeds verlaten.