WK zilver voor Locomotion Zottegem

Het beloftenteam van ropeskipping club Locomotion Zottegem behaalde afgelopen weekend zilver op het Junior WK in Shangai.

Afgelopen weekend vond in Shanghai (China) het Junior Wereldkampioenschap rope-skipping plaats.  Fran Matthijs, Rani Van Grootenbrulle, Janne Van Gansbeke en Anna Van Waeyenberge, allen van Locomotion Zottegem, wisten zich hiervoor te selecteren als team. Fran Matthijs mocht daarnaast ook individueel meedoen met haar freestyle.  Vooral de Aziaten maakten het junior WK tot een wedstrijd van zeer hoog niveau. Ons beloftenteam bleef erin geloven en knokte zich naar een prachtige achtste plaats overall, met als kers op de taart zilver op de double dutch 4. Fran sprong individueel nog een zeer sterke freestyle.  Deze prachtprestaties zijn het resultaat van een jarenlange inzet en doorgedreven training van de springers onder leiding van trainster Liselotte, die met haar kennis, enthousiasme en motivatie de springers telkens weer een niveau hoger tilt !

Meer informatie over de trainingen op www.locomotion.be

Foto: (vlnr)  Fran, Janne, Anna, en Rani en interimcoach Kristoff