CD&V Zottegem combineert ervaring met nieuwe gezichten

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen maakt CD&V Zottegem na hun lijsttrekker Jenne De Potter de eerste sterkhouders van hun lijst bekend.

Naast de burgemeester zullen de uittredende schepenen Leen Goossens (plaats 2), Peter Vansintjan (plaats 3) en Lieselotte De Roover (plaats 4) de top van de lijst trekken. Gemeenteraadslid Ann De Smet vervolledigt de top 5. Onderaan de lijst zal fractieleider Cyntia Braems de lijst duwen, voorafgegaan door ere-schepen Paul Lievens (28) en uittredend OCMW-raadslid Jan Cosijn (27).

“We zijn tevreden dat we naast heel wat nieuwe namen ook een enthousiaste groep ervaren uittredende mandatarissen bereid hebben gevonden om hun werk verder te zetten.” zegt voorzitter Chris Herreman. “Ze weten hoe je een stad moet besturen en kunnen met hun ervaring ook onze nieuwe kandidaten goed bijstaan.”

“We willen op onze lijst een goede mix van ervaring en nieuw politiek talent.” vult lijsttrekker De Potter aan. “Onze mandatarissen hebben de afgelopen legislatuur goed werk geleverd en we hebben samen bewezen dat ons project werkt. Ik ben dan ook blij dat zij met veel goesting ons werk wil verderzetten en mee wil bouwen aan de toekomst van Zottegem. In de loop van de komende dagen maken we de andere kandidaten op onze sterk vernieuwde lijst bekend.”

Op de foto ontbreekt Jan Cosijn, OCMW-raadslid, die met vakantie was