Tweedaagse voor junioren in Balegem – Berg

Decennia lang organiseren Rudy en Conny Colman — Van Herreweghe wielerwedstrijden in Balegem — Berg. Ze worden geruggensteund door een gedreven wielercomit é. Noteer alvast: zaterdag 18 augustus en maandag 20 augustus, tweedaagse wedstrijd met klassement (200 euro) voor junioren. Telkens start om 15 u, 98 km, 12 ronden. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De Colmans zijn hun medewerkers, seingevers, sponsors (met speciale vermelding grote prijs Gamma Zottegem, en ereprijzen Garage — Carrosserie De Knijf), de lokale politie, het gemeenbestuur heel dankbaar. Rudy en Conny: nog steeds enthousiast, gedreven, uitbundig, bezield, geestdriftig. Mooie eigenschappen die we willen bundelen in één woord: bevlogen. Ze blijven opgaan in hun passie. Aangetast door de wielermicrobe. Gepassioneerd door de mythe van wielerwedstrijden. Rudy en Conny organiseren hun wedstrijden met hart en ziel én overtuiging. Die overtuiging leidt tot model-organisaties. De Colmans zijn de stuwende krachten achter het wielercomit é Berg. Ze hebben veel waardering voor het ganse team. Het publiek komt graag naar ‘den Berg’. Het sportieve vermaak, de speciale sfeer, het volkse: dat is ten volle uit: ‘Balegem-koerse’. De deelnemers en de wielerfans kijken er naar uit. Op zaterdag 18 augustus en maandag 20 augustus krijgen de wielerliefhebbers een heus wielerspektakel voorgeschoteld. Je krijgt gegarandeerd op de tweedaagse voor junioren pure wielersport geserveerd. Rudy en Conny en het ronduit schitterend team Wielercomit é Berg slaan enthousiast de handen in mekaar om je twee aangename en spannende sportdagen te bezorgen. Een uitgelezen deelnemersveld en een selectief parcours staan garant voor een mooi wielerfeest.
Haringworp en Madame Zaza
Op maandag 20 augustus om 19 u pakken de organisatoren uit met een internationale travestieshow die al uw zintuigen zal prikkelen. De toegang is gratis. Madame Zaza is een merknaam geworden, die staat voor uitbundigheid, geuren, kleuren, power, fiesta. De tweedaagse voor junioren wordt op maandag 20 augustus afgesloten met de legendarische gratis haringworp. Er zijn geldprijzen te winnen van 25 euro, 12,50 euro en nog eens 12 u 50 euro. Er zijn bovendien nog een resem prijzen te winnen. Wie weet, met wat geluk trek je met een geldprijs of een waardevol hebbeding naar huis. Info: 09 / 362 63 65.                             Reporter 17
X