Gemeenteraadsverkiezingen in Galmaarden 2018! N-VA stelt haar lijst voor.


N-VA Galmaarden heeft ambities voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “We trekken naar de verkiezingen in oktober met een goed uitgebalanceerd en sterk programma”, vertelt voorzitter Rudy Thiebaut.

Het programma
In hun programma heeft N-VA twee vernieuwende projecten zitten. Het project ‘GA2024’ dat, als de kiezer het wil, Galmaarden naar een verantwoordelijk, effici ënt en klantvriendelijk gemeentebedrijf moet leiden.

“Onder begeleiding van een externe partner willen wij samen met inwoners nadenken hoe onze gemeente er in 2030 zou moeten of kunnen uitzien en dit project wordt ‘VISIE 2030’ genoemd”, zegt de voorzitter. “Het is heel belangrijk voor het beleid van een gemeente dat er eveneens nagedacht wordt op lange termijn om bepaalde strategie ën en projecten te kunnen verwezenlijken”.

De lijst
De volledige lijst (19 plaatsen) is vlot samengesteld en bestaat uit vertrouwde maar ook veel nieuwe namen. Hiermee hebben we een goed evenwicht gevonden tussen ervaring en vernieuwing zegt voorzitter en lijsttrekker Rudy Thiebaut. De kandidaten brengen een grote mate van deskundigheid mee en hebben ieder hun eigen achtergrond.

Achter lijsttrekker Rudy Thiebaut (Tollembeek) wordt de lijst aangevuld met An Werst (Galmaarden), Etienne Mignon (Galmaarden), Veronique Stroobant (Tollembeek), Johan Luyckfasseel (Vollezele), Sabine De Coster (Galmaarden), Michel De Bock (Galmaarden), Elie Herregodts (Galmaarden), Gerda Persoons (Vollezele), Hans Vanhaesebrouck (Galmaarden), Katrien Carlier (Galmaarden), Brigitte De Molder (Vollezele), Veerle Danau (Vollezele), Karlien Van Liedekerke (Tollembeek) en Filip Durant (Vollezele).

Ook jong aankomend jeugdig politiek talent is goed vertegenwoordigd met Aron Durang (Galmaarden), Meganne De Bock (Vollezele) en Anthony Berchmans (Galmaarden) , zij krijgen een prominente plaats op de lijst. De lijst wordt geduwd door Kristof Billens (Vollezele).

Voor een volledig overzicht van de kieslijst en ons programma zie :
https://galmaarden.n-va.be/verkiezingen/kandidaten