Bottelare. Rusty Fenders houden weer oldtimerhappening

Old Cars Rocking People onder deze titel houden ze hun jaarlijkse  oldtimer meeting. Het treffen werd op vrijdag geopend met een avond openlucht film.

Zaterdag namiddag   startte men om 13 uur.  De hele namiddag en avond kon u er zich aan vergapen aan blinkend chroom, krasse knarren en Amerikaanse slagschepen uit de tijd dat de benzine nog haast voor niets was. Ondertussen is het genieten van optredens door Freeborn Brotherd, Only The Lonelis, na zijn overlijden in 1988 brengen Only the Lonelies de muziek van The Caruso of Rock tot leven. Van de tophits in de jaren ’60 tot een wereldwijde comeback met supergroep Traveling Wilburys. Van Only the Lonely via Handle With Care tot You Got It. The Baboons, Bang Bang Bazooka, The Baboons mengen rauwe rhythm & blues, rockabilly en soul. The Baboons een eigenzinnige sound. Vroeger speelden ze vooral covers, maar tegenwoordig brengen ze quasi uitsluitend eigen werk. The Baboons tourden al doorheen Europa en om af te sluiten The Crave Brothers.