Voor de tweede maal een buurtfeest voor de Oude Gaversesteenweg

Op woensdag 15 augustus werd voor de tweede keer een ontbijt georganiseerd door en voor de bewoners van de Oude Gaversesteenweg, met de steun van de Gemeente Merelbeke.

Vlak naast de werkzaamheden aan de brug werden de buurtbewoners verwacht vanaf 10u30 voor een uitgebreid ontbijtbuffet, aangevuld door zelfgemaakte lekkernijen. Er waren ongeveer 70 inschrijvingen, en na de middag kwamen er nog eens een 70-tal sympathisanten bij om een glaasje te drinken. Rond 15u werd het samenzijn opgefleurd door een optreden van Raf Violi, en tussen de danspasjes door konden de kinderen ook genieten van een springkasteel, volksspelen en een schminkstand. Het evenement werd verleden jaar door enkele buurtbewoners opgericht naar aanleiding van de afsluiting van de Oude Gaversesteenweg door de verbouwingen aan de brug, een ideaal scenario om op straat de tenten op te slaan en de vriendschapsbanden te smeden. Door het grote succes zijn de organisatoren ook van plan om zelfs na de werken jaarlijks het ontbijt te laten doorgaan.        Freddy/ DDL

X