Markant Oosterzele opent nieuw werkjaar met acteur Erik Burke

Het bestuur van Markant Oosterzele stapt op maandag 10 september om 20 u het nieuwe werkjaar in met de opvoering ‘Blij Vers’ van Erik Burke. Voorzitster Rita Lust stelt op de openingsavond van het nieuw seizoen het jaarprogramma 2018 — 2019 voor. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

In het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke wil Erik Burke met blije verzen van beroemde dichters u alvast trakteren op inspiratie. Vrolijke po ëzie en verhalen die bij blijven. Over blijven proberen. Blijven ploeteren. Maar ook blijven lachen en vooral blijven liefhebben. Kortom een ode aan het kunst- en vliegwerk van elke dag. Bent u blij? Het lijkt een simpele vraag en het zou mooi zijn als iedereen ja zei. Vitamines voor volhouders. Want ondanks een vervelende baas, spanningen in huis, enge ziektes en algehele wereldellende blijft u wel stand houden. En dat mag met enige blijheid gevierd worden.
Schrijf in
Na de voorstelling van Erik Burke biedt Markant Oosterzele naar goede gewoonte een hapje en drankje aan. Deelnemen kost 7 euro, niet leden betalen 12 euro (voorstelling, drank, hapjes). Nieuwe leden zijn van harte welkom. Bij Markant Oosterzele ben je als dame echter nooit te jong of te oud. De leeftijd schommelt tussen de 30 en de 75 jaar. Op een aantal activiteiten zijn ook de partners welkom. Het dreamteam van Markant Oosterzele zal je op maandag 10 september graag verwelkomen. Info en inschrijvingen voor 7 september bij Marianne Bombeke, blondeel.bombeke@telenet.be, 09 / 362 94 28, rekening Markant Oosterzele, BE93 8804 4487 3167.                     Reporter 17
X