Voorwaarts Gijzel Oosterzele staat voor grote test tegen KSV Geraardsbergen

Voorwaarts Gijzel Oosterzele is al een tijd klaar met zijn huiswerk voor het seizoen 2018 — 2019. De ambitie is voelbaar. De doelstellingen zijn menens. VGO wil zondag thuis tegen KSV Geraardsbergen meteen de toon zetten. Het staat meteen op de openingsspeeldag voor een grote test tegen KSV Geraardsbergen. Elke match tegen KSV Geraardsbergen is moeilijk, en het zal nu niet anders zijn, een team dat kandidaat is voor de top vijf. Maar alleen winnen telt voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele. VGO gaat zich dubbel plooien. KSV Geraardsbergen moet zondag kind van de rekening worden. Laat het voetbalfeest beginnen. (Reporter 17, DDL).

De spelers die beantwoorden aan de VGO-filosofie werden behouden. Gerichte versterkingen werden binnengehaald. Er wordt in het nieuwe seizoen gestreefd naar continuïteit. Met de aanwinsten en de gebleven trouwe spelers beschikt VGO over een ruime kern die compatibel mag geacht worden om een plaats in de top vijf te veroveren. Maar het blijft aan de spelers om de ambitie van voorzitter Chris Govaert en het VGO — bestuur waar te maken. VGO wil op het einde van het seizoen 2018 — 2019 een positieve balans voorleggen. De club heeft een ideale mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Vooruitgang maken staat bovenaan in het woordenboek van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. De trainersstaf gaat er alles aan doen om de spelers op scherp te zetten. Ze moeten de spelersgroep motiveren en enthousiasmeren. VGO hecht veel belang aan de vriendschappelijke sfeer in de groep. Het vertrouwen in de nieuwe groep is groot. Echte teamspelers met een uitstekende mentaliteit en ook de talrijke nieuwkomers zijn bereid hard te werken voor hun nieuwe club. Doel: samen als een eendrachtig team door de competitie razen. Het is aan de spelers om in het nieuwe seizoen een sterk blok te vormen en de supporters telkens een leuke pot voetbal te bezorgen. Het bestuur van VGO bouwt gedreven verder aan de toekomst van de club, sportief én inzake accommodatie, begeleiding en omkadering.
Het duel Voorwaarts Gijzel Oosterzele — KSV Geraardsbergen wordt spannend. We kijken er samen met u vol verwachting naar uit. De uitblinkers, de mooiste doelpunten, de snelste counters, de saves, de subtielste hieltjes,…Kortom, de voetbalcompetitie. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil een droomstart nemen. VGO rekent op de drie punten én op zijn supporters. Teken massaal present.                             Reporter 17
Foto Simon De Vroe
VGO verwacht dit seizoen veel van aanvaller Simon De Vroe (ex — KVV).