Eerste Bombelbas festival is een schot in de roos (foto’s en video)

Zottegem – Onder een stralende zon trok het eerste Bombelbas folkfestival zich op gang. ’s Avonds stonden Jan De Smet van De Nieuwe Snaar, Guga Baoul en Nevermind Nessie op het podium. In een authentiek saloon kon je streekbieren proeven en enkele fijne bands zoals de Seven Sisters en de Ballroom Bogards passeerden al de revue in de vroege namiddag. Kids konden ondertussen hun hart ophalen bij een goochelaar, tuimelen op een springkasteel en ravotten op de weide.

Een piper band trok rond de noen het festival op gang. Er waren trouwens nog meer artiesten dan u hier te zien krijgt. Dit festival sloot deze hete zomervakantie in schoonheid af.Een volle tent verwelkomt rond 22u de imitator, komediant en zanger Guga Baoul die met zijn band Radio Guga in een ADHD tempo gekende hits zingt. De klank van onderstaande opname is niet 100% maar kijk zeker halverwege naar het schattige ventje dat mee uit de bol gaat. Bombelbas is er duidelijk voor jong en oud. Na middernacht volgden nog meer optredens van Nevermind Nessie en DJ Bertrand.

Circo Maximo bestaat uit fabuleuze muzikanten.

Variomatic zet de tent in vlam.

Jan De Smet vertelt en zingt.

Da ambiance zit er goed in. Iedereen doet mee : We want Morre.

Nog enkele beelden…

De groeten van Sjarel Klak.

Meer over de line-up