Lange Munte viert 4de buurtfeest

Bij Boomkweker Marc Calle en vrouw  Liliane ging voor de 4de maal het buurt feest door onder de naam “de boomgaardfeest..

Voor de vierde keer op rij een toptuinfeest, er waren 270 buren en vrienden en kennissen die aanschuiven  voor lekkere foodtruck maaltijd die bestond uit een aperitief, voorgerecht en hoofdmaaltijd, Dit werd verzorgt door Cathy Goyvaerts wonende in de Lange Munte en Wim Simoens getogen op de Lange Munte. Ook dit jaar was er een  cocktail-en mocktailbar die veel belangstelling had. Men had een beetje schrik van het weer en het werd in de hangaar georganiseerd in plaats van in de boomgaard maar iedereen bleef buiten genieten van een zomerse avond.

De zomeravond werd opgeluisterd door Buring Noodles (Jong talent van de Lange Munte) gevolgd door Mutse (top coverband met 100% rock-en dansklassiekers). De avond werd  afgesloten met DJ Frankske ( Getogen op de Lange Munte en gewezen medeorganisator van Windo-Rock).

Er was ook een primeur in de drankbar want Davy Accou wonende in de Lange Munte brouwde een eigen artisanaal blond biertje met attitude nl.”Marco’s experiment”. Het bier werd wel gesmaakt want tegen  24h00 was de voorraad op.

Ten slotte werden Marc en Liliane Calle bedankt voor hun gebruik van hun tuin en loods en in de bloemetjes gezet door Raadslid Vermeiren Filip.

Dank aan de mensen die hun schouders onder dit initiatief gezet hebben.