LRV Winticamruiters organiseren opnieuw Rhodetocht

Driewerf hoera. De LRV Winticamruiters Scheldewindeke organiseren op zondag 30 september opnieuw de Rhodetocht. Vrije start tussen 8 u 30 en 10 u aan Hoeve Buggenhout, Hauwestraat 43, Scheldewindeke.   Paardenliefhebbers, ruiters en menners, en geïnteresseerden reageren enthousiast op de terugkeer van de Rhodetocht. Het mooie landelijke, idyllische Oosterzele en de regio doorkruisen, het is telkens een belevenis die de paardenliefhebbers, ruiters en menners koesteren. (Reporter 17, foto’s   DDL).

Heerlijk toch, de koetsen- en ruiterwandeling door een mooi stuk van het Land van Rode met de mogelijkheid tot nemen van hindernissen voor de ruiters. De kopstukken van de LRV Winticamruiters stippelden een vernieuwde route voor koetsen en ruiters uit. De ruiters hebben een nauwe band met de edele dieren. Alles wordt door de LRV Winticamruiters in gereedheid gebracht voor de wandeling. Er wordt alles in het werk gesteld om je deelname aan de Rhodetocht en het eetfestijn zo aangenaam mogelijk te maken. De paardenliefhebbers die deelnemen gaan genieten van de vele troeven die de fusiegemeente Oosterzele te bieden heeft. Er is een tussenstop voorzien, de ruiters worden verwend met hapjes en drankjes. De wandeling doet je herademen. Verkwikkend en gezond. Er is geen grotere vitaminekuur dan uitwaaien in de natuur, met de neus in de wind.
Je krijgt de mogelijkheid om vanaf 12 u lekker te tafelen. Er worden warme beenhesp met aardappeltjes en groentjes geserveerd. Iedereen is van harte welkom op de wandeling én of het eetfestijn. Een eetfestijn tegen een democratische prijs. Deelname wandeling kost 8 euro (kinderen 5 euro), middagmaal 15 euro (kinderen 8 euro), deelname wandeling én middagmaal 19 euro (kinderen 10 euro). Info en inschrijven via rhodetocht@hotmail.com, 09 / 362 88 27. Je kan inschrijven tot en maandag 24 september 2018.                     Reporter 17