Repair Café Merelbeke herstelt zaterdag jouw defecte spullen!

Op zaterdag 15 september tussen 10 en 16 uur opent het Repair Café Merelbeke opnieuw de deuren in het Clubhuis, Poelstraat 37 in Merelbeke. Het Repair Café promoot repareren als alternatief voor weggooien en wil reparatiekennis verspreiden. Iedereen kan kapotte spullen meebrengen om samen met de aanwezige reparateurs ter plaatse te herstellen. Je kan er terecht met kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed … Kortom, alles waar wat stuk aan is.

info:  duuzaamheid@merelbeke.be                                                       kristine.devolder@ocmwmerelbeke.be

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X