Muziekschool CreaMuse in Munkzwalm begint haar tiende werkjaar met een nieuwe directeur

Tijdens de afgelopen vrijetijdsmarkt in Zottegem was daar ook muziekpedagoog Bert De Cock met vertegenwoordigers van het popkoor Sing Out Loud, die afgelopen zondag nog een fantastisch optreden gaven tijdens de Egmont happening in Zottegem.

De Cock is tevens de nieuwe directeur van de muziekschool CreaMuse.

De priv é school biedt instrumentlessen aan, zonder plichtvakken en examens. Aan het hoofd van de school staat kersvers directeur Bert De Cock, die de taken van Karen Ketels over neemt.

CreaMuse biedt al jaren de garantie op priv élessen op maat van iedere leerling. Aangezien er geen eindtermen, plichtvakken of examens zijn, wordt de lesinhoud aangepast aan de noden en interesses van de leerlingen. Bij CreaMuse is iedere leerling ook zeker van een half uur individuele instrumentles per week.

Na 9 jaar heeft directrice Karen Ketels de fakkel doorgegeven aan Bert De Cock. Hij zal instaan voor de dagelijkse werking van de school, de administratieve taken en de contacten met leerlingen en leerkrachten. Bert De Cock is muziekpedagoog en bezieler van tal van muzikale projecten. Zo richtte hij in 2010 Muzikids op, een vzw die workshops en muziekkampen aanbiedt aan kinderen en jongeren. In 2011 stond hij aan de wieg van het Zottegemse popkoor ‘Sing Out Loud’, een koor dat hij tot heden nog steeds dirigeert.

Bij CreaMuse kan je terecht voor priv élessen piano, gitaar, drum, saxofoon en viool. Daarnaast wordt er dit jaar gestart met muziekinitiatie voor kleuters. De lessen gaan steeds door op woensdagnamiddag en zaterdag.

Het komende werkjaar viert CreaMuse haar tiende verjaardag. Dat wordt gevierd met optredens, concerten en een hoop verrassingen. Op  de facebookpagina zal de komende weken meer informatie verschijnen over  de plannen.

Wil je meer weten over het aanbod van CreaMuse?
www.creamuse.be
social media www.facebook.com/creamuse.