BLAUWE FAMILIEDAG IN OC DE LIER

Verleden week zaterdag heerste er een gezellige drukte in en om het ontmoetingscentrum De Lier.

In de namiddag kregen de kleinsten de volledige aandacht. Er was een workshop rond circustechnieken en hun haren werden grappig geflipt. Kleuters konden zich uitleven op het springkasteel en een gratis ponyritje meepikken. Ondertussen konden de ouders iets drinken, een artisanaal ijsje eten of iets nuttigen aan de aanwezige foodtrucks. Voor de echte smulpapen was er ook een zeer uitgebreid dessertenbuffet voorzien.

Organisator Melissa Dooms omschreef het al volgt: “het is geweldig om een activiteit te kunnen organiseren waarop jong en oud de dagelijkse zorgen even kunnen vergeten en vooral samen kunnen genieten.”

Het avondgedeelte bestond uit een live-akoestische set van Gilles Bayley waarna de dames van Madame Zaza Project het beste van zichzelf gaven tijdens hun wervelende show.

Deze travestietenshow was een schot in de roos! De dames hebben de zaal echt ingepalmd en de pannen vlogen van het dak. Een aanrader”. sloot een zeer tevreden Melissa Dooms deze familiedag af.